ZGL

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep samenwerkende ZZP-ers, allen met als basis mensen ondersteunen in het vinden van hun eigen kwaliteiten of het verder uitbreiden van die kwaliteiten. Hier stellen wij ons voor:

  • Karin Beerens – Medische Qi Gong

IIMQ1Mijn naam is Karin Beerens uit Nederweert. Ik geef Medische Qi Gong lessen, waarbij beweging van het lichaam en ademhaling belangrijk zijn.
Mijn visie is het bijdragen aan een bewustzijn van de mens in ontwikkeling.
Als maatschappelijk doel, mensen te helpen om in contact te komen met hun eigen kracht en daarin meer te kunnen ontspannen.
Vanuit medische Qi Gong kan je de relatie tussen lichaam en geest ervaren.
U kunt contact met mij opnemen via karinbeerens66@gmail.com.

  • Marja Hurks – Sensi therapie

Ik ben Marja Hurks een echte brabantse woonachtig te Nederweert
en geef Sensi-therapie. Sensi-therapie reikt diverse therapievormen aan welke het zelfhelend vermogen ondersteunen van het lichaam.  De therapie richt zich op het herstellen van de balans op energetisch,fysiek en geestelijk niveau wat leidt tot rust en ruimte en verbinding met jezelf. praktijk de rruimteHet is geschikt voor kinderen en volwassenen met lichamelijke of geestelijke klachten maar ook kinderen of volwassenen  met “gedragsproblemen” zijn gebaat bij deze therapie  denk hierbij  aan b.v. Autisme, ADHD ,HSP.
De therapie heeft een holistische visie en richt zich op het herstellen van de balans op energetisch, fysiek en geestelijk niveau wat leidt tot rust, ruimte en verbinding met jezelf.
Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn website: http://www.praktijkderuimte.health.blog

 

 

  • Jacqueline Pepels – Massage

Binnen Praktijk Bloemenkamp werk ik vanuit de gedachte dpreview2at ieder mens zelf wel weet wat goed voor hem/haar is. Via mindfulness of supervisie kan ik je helpen om daarbij uit te komen. In een mindfulnesstraining leer je je aandacht te richten op het moment, zonder te oordelen. Vanuit eigen ervaringen met kanker verzorg ik ook mindfulnesstrainingen voor mensen die te maken (hebben gehad) met kanker. Supervisie helpt mensen om zicht te krijgen op kwaliteiten en moeilijkheden in hun werk en hoe zij zich daartoe kunnen verhouden. Voor meer informatie verwijs ik je naar de site: www.praktijkbloemenkamp.com

 

Ik begeleid mensen die door spanning – (stress)-, chronische- of psychLogo Moyometachtergrond-1ische overbelasting, lichamelijke klachten krijgen. Met massagetherapie help ik bij het vergroten van je gezondheid, vitaliteit en welzijn. Want balans hebben en houden in jouw leven is de beste preventie tegen allerlei klachten.
In mijn praktijk geef ik hiervoor diverse vormen van zowel westerse- en oosterse massagetechnieken. Mijn visie: het liefst zie ik een wereld waarin de gezondheidszorg bestaat uit een intensieve samenwerking tussen artsen en therapeuten. Een systeem dat ervoor zorgt dat mensen daadwerkelijk gezonder worden. Geïnspireerd geraakt?
Neem dan contact met me op. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.
Lieve groeten, Maureen

Ik geef mindfulness- en compassietrainingen in groepen, in tweetallen ecropped DSC_0317 Paul txtn individueel. Daarnaast is er een doorgaande groep waar je wekelijks of tweewekelijks kunt aansluiten voor geleide meditaties en verdieping op het gebied van mindfulness en compassie. Een moment om weer helemaal te landen in het moment en bij jezelf. Kom gerust eens vrijblijvend sfeer proeven!

Ik ben Marlie Op ’t Root, revalidatiecoach. Als revalidatiecoach werk ik niet alleen met het revalideren van een ongeluk of ziekte maar ook zeker met het revalideren/herstel van een burn-out, het verlies van een dierbare of een echtscheiding. Ik kan jou helpen zodat jij jezelf kan helpen.Handtekening MARLIE RC-6001
Belangrijk is dat jij weer terugkomt in jouw eigen kracht. Een groeiproces van persoonlijke ontwikkeling zodat jij jouw mooiste leven gaat leven.
Ben jij jouw frustratie, woede, pijn, verdriet, onmacht zat. Heeft het jou genoeg pijn gedaan dat jij verder wil maar nog niet weet hoe, laat het me weten en dan gaan wij samen deze uitdaging aan!